Design meubelen Assen, de juiste keuze

by admin
0 comment

Wil je je woonkamer een nieuwe uitstraling geven opnieuw inrichten? Overweeg dan design meubelen Assen. We hebben een uitgebreid assortiment aan design meubelen en andere interieur-items die je woonkamer een geheel nieuwe uitstraling geven. Gezamenlijk stellen we een plan op voor je nieuwe, gewenste interieur. We kijken hierbij naar je vorige interieur, je wensen en smaak. Indien mogelijk combineren we je oude meubelen met design meubelen Assen. Zo creëren we samen je nieuwe inrichting en interieur. We verzekeren dat je woongenot enorm zal toenemen. 

Waarom design meubelen Assen?

We bieden je een totaaladvies onder andere op gebied van materialen, vorm en kleuren. We gaan daarbij verder dan puur het aanbieden van meubels. Design meubelen Assen kijkt ook naar jouw wensen en stijl en stemt dit af met de ruimte(n) die we gezamenlijk inrichten. We nemen daarbij ook andere zaken mee, zoals de indeling van de ruimte(n), accessoires en bekleding van de wanden. Zo kun je een complete oplossing en herinrichting van je interieur verwachten. Daarnaast bieden we een grote hoeveelheid aan merken van hoge kwaliteit. Zo is er altijd wat van je gading te vinden. De grote diversiteit aan stijlen, kleuren prijzen en uitvoeringen zorgen zeker veel nieuwe inspiratie. Tot slot mag je van ons verwachten dat we een persoonlijk advies op maat geven.

Uitgebreid advies 

Design meubelen Assen luistert nauwkeurig naar je wensen en kijkt naar de gewenste woonstijl. We zijn daarbij ook eerlijk wanneer we een ander idee hebben over je woonwensen en interieur. Zo kan het zijn dat je tot nieuwe en andere inzichten komt, waar je zelf nooit aan gedacht had. We kijken niet alleen naar de standaard materialen en kleuren, maar denken ruimer en buiten de geijkte paden. Interieurontwerp is onze passie, we nemen je graag mee op de weg naar je droominrichting. Vanzelfsprekend bepaal je uiteindelijk zelf hoe je nieuwe interieur eruit gaat zien en welke design meubelen er in je ruimte komen te staan. 

3D ontwerp

Alleen op papier kun je je niet altijd een goed beeld geven van je nieuwe, gewenste interieur. Daarom wordt er een 3D-tekening gemaakt van de in te richten ruimte, inclusief de design meubelen Assen. Dit zorgt ervoor dat je direct een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. In korte tijd wordt een complete, 3D-weergave van je nieuwe interieur op het scherm getoverd. En natuurlijk is het eenvoudig mogelijk om andere ideeën en aanpassingen in het ontwerp te verwerken. Een groot voordeel van deze werkwijze is dat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Alle items, design meubelen, kleuren en stijlen kunnen worden meegenomen in het ontwerp. We verliezen daarbij nooit jouw smaak en gewenste interieur uit het oog. Samen met onze stylist kom je snel tot het beoogde resultaat, waarna we de gewenste meubels en items voor je bestellen. 

Ben je op zoek naar de woonkamer van je dromen en wil je je woongenot maximaliseren? Kom dan snel langs of maak online een afspraak voor interieuradvies op maat.

Related Posts

Leave a Comment