Dit zijn de leukste bloemen voor in je tuin

by admin
0 comment

Toe aan een hele nieuwe tuin, een andere inrichting of nieuwe planten en bloemen? Je kunt natuurlijk zelf even snel alles een andere plek geven en leuke plantjes gaan shoppen. Ook kun je ervoor kiezen om je tuin op te laten knappen door bijvoorbeeld hovenier Hellevoetsluis. Wanneer jij dan gaat shoppen voor nieuwe spulletjes of plantjes, is het misschien wel leuk om dan eerst even te weten welke planten of bloemen nou zo goed in jouw tuin staan. In deze blog komen dan ook de leukste bloemen aan bod voor in je tuin.

Bloemen of planten?

Je kunt er helemaal zelf voor kiezen wat je wilt in je tuin. Misschien houd je niet van bloemen en planten en wil je daarom dus gewoon mooie tegels, een mooi loungeset en nog wat andere meubels. Anderen zijn juist helemaal gek van bloemen en/ of planten en kiezen er dan voor om daarmee hun tuin te vullen. Wat zijn dan nu de leukste of mooiste bloemen en planten om in je tuin te plaatsen?

  • de welbekende hortensia doet het altijd goed bij iedereen.
  • de klokjesbloem is wat meer klassiek maar brengt nog steeds veel sfeer met zich mee.
  • de sering is erg mooi en trekt tegelijkertijd ook nog insecten en beestjes aan wat altijd een leuk en compleet plaatje geeft in je tuin.
  • een heester met besjes is erg leuk wanneer je graag wat vogels in je tuin zou willen.
  • heb je liever mooie vlinders in plaats van vogels? Kies dan voor een buddleja.

Andere tuin ideeën

Ben je nu toch niet zo’n fan van planten en bloemen? Dat kan natuurlijk altijd. Wil jij een mooie en strakke tuin hebben zonder al te veel groen en aantrekking van beestjes en insecten? Kijk dan is bij W&W Tuinen. Zij kunnen jou helpen met het ontwerp van je tuin, maar zullen het ook gelijk voor je aanleggen en onderhouden wanneer jij dit wilt. Zij maken van jouw wat oudere tuin, een compleet nieuwe en strakke tuin. Is dit ook niet helemaal wat je zoekt en mis je toch wat groen in je tuin? Dan kun je ook een stukje kunstgras aan laten leggen. Tegenwoordig ziet dit er namelijk niet meer zo nep uit als eerst en daarom kan dit een mooie toevoeging zijn aan je tuin. 

Related Posts

Leave a Comment