Heerlijk loungen in je eigen tuin!

by admin
0 comment

Nu je steeds meer tijd thuis doorbrengt, is het belangrijk om je perfect thuis te voelen in je eigen woning én in je eigen tuin. Je besteedt veel aandacht aan het interieur van je huis, maar ook in je tuin kan je creatief aan de slag gaan. De tijd van plastic tuinmeubelen ligt ver achter ons; je tuin en terras zijn klaar voor een make-over!

Belgisch design in jouw tuin

België staat vooral bekend om zijn heerlijke chocola en talloze biertjes, maar geleidelijk aan scheren we ook hoge toppen als het op design aankomt. Het Belgische merk Manutti bijvoorbeeld, ontwerpt exclusief tuinmeubilair dat zowel praktisch als comfortabel is. Met de design tuinmeubelen van Manutti ben je er zeker van dat je vakmanschap en innovatief tuinmeubilair van perfecte kwaliteit aankoopt. Het aanbod beperkt zich niet tot tuintafels met bijhorende stoelen; integendeel! Ook voor loungezetels, barkrukken, easy chairs, buitentafels en zoveel meer vind je vast je gading bij Manutti.

Tijdloos outdoor furniture

Voor tijdloze, unieke tuinmeubelen kan je ook terecht bij Gloster. Dit Duitse merk doet niet mee aan massaproductie. Elk stuk dat ze ontwerpen is uniek. Hierbij dragen ze kwaliteit hoog in het vaandel. Ieder meubel wordt dan ook met de hand gemaakt. Het tuinmeubilair van Gloster zorgt voor jarenlang tuinplezier omdat de meubels er tijdloos blijven uitzien en van uitstekende kwaliteit zijn. Gloster werkt veel met hout en vervaardigt tuintafels, stoelen, loungezetels, buitenverlichting en bijzettafeltjes.

Laat je adviseren

Wanneer je je tuin wil herinrichten, is het niet altijd gemakkelijk om te kiezen welke meubels je nodig hebt en hoe je ze wil plaatsen. Gelukkig hoef je hier niet alleen over te beslissen. Je kan je hierbij laten adviseren door interieurarchitecten die naar je wensen luisteren en op basis daarvan een gedetailleerd plan opstellen. Hierbij geven ze je eerlijk advies, gebaseerd op hun jarenlange ervaring. Samen kom je zo tot een ontwerp dat je tuin zal doen stralen.

Hoe begin je eraan?

Het is altijd fijn om in een interieurwinkel inspiratie op te doen. Zo zie je welke mogelijkheden er zijn en ontdek je misschien nieuwe dingen die perfect tot hun recht zouden komen in jouw tuin. Door de meubels te zien, aan te raken en uit te testen weet je meteen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Als je samen met een interieurarchitect de plannen opmaakt, ben je best een beetje voorbereid. Een plan van je tuin is altijd gemakkelijk, zeker wanneer ook de afmetingen erop vermeld staan. Breng gerust ook foto’s mee van je tuin, zo krijgt de architect meteen een goed beeld van de omgeving waarin hij of zij zal werken. Denk ook al eens na over de stoffen en kleuren die je wil gebruiken. Met al deze info kan er de architect alvast een eerste schets maken van de nieuwe inrichting van jouw tuin. Deze schets wordt vervolgens uitgewerkt tot een gedetailleerd plan. Je meubels worden daarna geleverd, op de juiste plaats gezet en gemonteerd in jouw tuin. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervan genieten!

 

Related Posts

Leave a Comment