Hoe je een verhuizing voordelig regelt in 2 stappen

by admin
0 comment

In de huidige corona pandemie lijkt verhuizen een te grote uitdaging om aan te gaan maar dat valt alles mee. Er vinden dagelijks tientallen verhuizingen plaats die gereguleerd worden door de regels die de overheid ons oplegt, de corona maatregelen. De simpelste manier om te verhuizen is het verhuizen via een verhuisservice die alles regelt, echter zit dit hoog qua prijs en dat proberen we te voorkomen. Een verhuizing die soepel verloopt zonder te veel geld kwijt te zijn, dat is het doel want de meeste van ons zullen het financieel wat minder hebben in deze corona pandemie.

Een goedkope verhuizing begint bij voorbereiden

Het geen waar het meeste geld mee bespaart kan worden is de voorbereiding, verhuisbedrijven bieden vaak bij de prijs extra dingen zoals adreswijzigingen en het inpakken. Maar dat is in principe overbodig geld betalen, heeft u wat tijd over doe dit dan allemaal zelf. Zorg dat als de verhuizing begint alles klaar staat, dit houdt in; alles wat in dozen past in dozen zit en opgestapeld staat per kamer en bestickerd is naar de plek waar het hoort komen te staan. Zorg tijdens de voorbereiding ook voor zo veel mogelijk dozen om in te pakken, bij een verhuizer kosten deze meestal geld of er zit een borg op. Handige dozen om te gebruiken zijn bananen dozen, deze zijn bij de meeste supermarkten gratis om mee te nemen.

De keuze voor een verhuisbedrijf

Verhuizen kan natuurlijk op 2 manieren in het algemeen, met of zonder een verhuisbedrijf. Deze keuze is uiteraard aan u, maar door de huidige corona crisis is het niet mogelijk om met vrienden of familie te verhuizen want dan worden de corona maatregelen overschreden. Dan is een verhuisbedrijf een optie die duur klinkt maar zeker kan meevallen, er zijn genoeg verhuisbedrijven die voor de klant zo gunstig mogelijk proberen uit te komen door een minimale verhuizing uit te voeren. Zoek dan ook een goedkoop verhuisbedrijf in de buurt voor minder voorrijkosten, zoek dan bijvoorbeeld naar goedkoop verhuizen Amsterdam.

Related Posts

Leave a Comment