Waarom kiezen voor elektrische rolluiken?

by admin
0 comment

Overweeg jij om rolluiken te nemen? Vind jij het ook vervelend als er veel licht in je kamer komt wanneer je dat niet wilt. Dan kun je het best kiezen voor rolluiken. Je kunt ook kiezen voor elektrische rolluiken. Elektrische rolluiken zijn toch iets gemakkelijker dan normale rolluiken. Het gebruik van een afstandbediening comfortabel vanaf de bank is toch iets fijner dan tussen de plantenbakken aan een hendel trekken. Rolluiken zijn aanraders voor mensen die ‘s nachts werken of graag uitslapen. En natuurlijk ook van mensen die heel makkelijk wakker worden of moeilijk in slaap vallen. Met rolluiken kan je je kamer helemaal verduisteren. Wanneer je ‘s avonds in bed ligt en je kamer is volledig verduisterd dan maakt je lichaam sneller en meer melatonine aan. Dit is een stofje dat je lichaam vertelt dat je moe moet worden en moet gaan slapen.

3  voordelen van rolluiken

  • Inbraakpreventie: Rolluiken kun je ook gebruiken om inbrekers tegen te gaan. Rolluiken maken het voor inbrekers lastig om naar binnen te gaan. achter de rolluiken bevindt zich ook nog het raam. Om door de rolluiken heen te komen zou de inbreker al veel moeite moeten doen. Daarnaast maakt het ook heel veel herrie. Dit schrikt inbrekers ook af.
  • Verduistering: Zoals eerder werd verteld zijn rolluiken ideaal voor mensen die hun kamer willen verduisteren. De rolluiken zorgen ervoor dat er helemaal geen zonlicht naar binnen komt. Werkt je nou vaak ‘s avonds tot laat? Dan zijn rolluiken ideaal voor jou. Met rolluiken zal je niet wakker worden door het licht!
  • Het isoleren van geluid: Rolluiken zijn heel veelzijdig. rolluiken hebben ook als functie om geluiden van buitenaf af te storen. De rolluiken werken goed als geluidsisolatie. Woon je nou in een drukke stad en heb je last van rijdende auto of ander geluid? Dan is het aanschaffen van rolluiken nog niet zo’n slecht idee. 

Related Posts

Leave a Comment