Hoe werkt online patience?

by admin
0 comment

Patience is een van de meest gespeelde kaartspellen ter wereld. Dit kaartspel kun je gewoon lekker thuis spelen vanachter je computer of laptop. Als je aan iemand vraagt hoe het moet, dan zijn ze het vaak vergeten. Daarom een artikel waarin wordt uitgelegd hoe online patience werkt.

Wat is het doel van online patience?

Als je weet wat het doel van online patience is dan weet je al gelijk meer erover. Dit maakt het spel eenvoudiger om te spelen. Eigenlijk is het doel van patience heel eenvoudig en duidelijk. Je moet ervoor zorgen dat alle kaarten in het spel op een van de stapels ook wel azensstapels genoemd terecht komt. Het gaat niet om zeven rijen met kaarten, maar de draaikaarten moet je ook gebruiken. Je hebt vier azen stapels, voor elke kleur een. Dus een stapel voor de harten, klaveren, ruiten en schoppen. Het is moeilijker dan je denkt daar alles oplopend moet zijn. Men begint bij de aas en het is de bedoeling dat je bij de koning eindigt.

Op deze manier maak je stapels met kaarten en sorteer je ze op volgorde tot je bij de koning bent.

Hoe bereid je het spel goed voor?

Voordat je dit spel gaat spelen is het belangrijk dat je online nog even extra schudt. Ga na of alle jokers eruit zijn. Als het spel juist is ingesteld wordt dit al automatische gdaan. Kies ook op welk niveau je wilt spelen. Of je alleen of tegen iemand speelt.

Hoe gaat het spel verder?

Je brengt het spel tot een goed einde door tactisch te zijn. Je mag per keer maar maximaal een kaart verplaatsen. Op deze manier kunt je niet meer speelkaarten van plek laten wisselen. Je mag alleen de bovenste kaart verplaatsen, dit mag naar een van de andere rijen met een tegenovergestelde kleur. Maar kijk goed naar de waarde van de kaarten. Je moet tenslotte met een koning eindigen. Stel je hebt een 7 dan moet de kaart dus waar je hem op kunt leggen altijd lager zijn. Dit moet dus een  Aas, 2, 3, 4, 5 of 6 zijn.

Meer info vind je op https://www.gratispatience.net

Related Posts

Leave a Comment