Lekker op stap

by admin
0 comment

Het is bijna vakantie en eigenlijk wil je er wel graag even tussen uit. Je weet nog niet precies waar naartoe en je weet ook nog niet hoe. Het idee van kamperen lijkt je wel leuk maar of dat dat nu echt iets voor je is?

Op stap met de caravan

Je weet nog niet zeker of het wel wat voor je is om met de caravan op stap te gaan maar je wil er wel het een en ander over weten. Het is dan ideaal om eens een caravanbeurs te bezoeken. Hier vind je in ieder geval al veel verschillende caravans en kampeerwagens. Je krijgt er goede adviezen en je kunt even de caravans en kampeerwagens ook aan de binnenkant bekijken. Zo heb je een wat beter beeld van wat jou te wachten staat mocht je ervoor kiezen om een caravan te kopen en daarmee op vakantie te gaan. 

Wat je zeker moet weten 

Wat je zeker moet weten is dat je wanneer je een caravan wilt gaan trekken je ook een auto nodig hebt die dat aan kan. Je kunt met een personenauto een bepaald gewicht trekken. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat je met een mini geen caravan kan trekken. Vaak zie je dan dat men een busje koopt die wat meer trekkracht heeft. En ook wat meer opbergruimte, wat altijd handig is als je op vakantie gaat. Kijk bijvoorbeeld eens bij een Honda auto dealership om maar eens een merk te noemen, wat die allemaal heeft staan. Ook hun kunnen jou goed van informatie voorzien en zullen jou vertellen welk type het beste is om voor en caravan te hangen.

Welk rijbewijs 

Wat je ook zeker wel moet weten is dat je tot aan een bepaald gewicht met je gewoon B-rijbewijs mag rijden met een caravan achter jouw auto maar ga je dat gewicht over dan dien je een B+ of een BE-rijbewijs te hebben. Met een caravan rijden is dus niet zomaar even gedaan. Je hebt wel met wat dingen rekening te houden. Daarom is het ook handig om eens een caravan beurs te gaan bezoeken. 

Ga je toch liever voor luxe?

Alhoewel dat een tour caravan tegenwoordig voorzien is van heel veel luxe ten opzichte van jaren geleden zijn er toch altijd nog mensen die er niet aan moeten denken om te gaan kamperen. Voor die mensen is er zeker ook nog wel een uitdaging al is het dan wel op hoger niveau. Wat dacht je van een privé jet boeken om daarmee op vakantie te gaan? Zie je het al voor je? Zo een vliegtuig helemaal voor jou alleen die je brengt daar waar jij zo graag naar toe wilt? Het is dan misschien wat minder avontuurlijk dan met je tour caravan erop uit te trekken maar het zal zeker een vakantie zijn die je voor altijd bij blijft. Het is niet voor iedereen weggelegd om dat te kunnen doen. Dus kan jij het wel? Geniet er dan volop van!

Related Posts

Leave a Comment