Iedereen heeft er wel één in zijn badkamer hangen. Een spiegel. Tegenwoordig zijn er spiegels in allerlei soorten en maten. Spiegels met verlichting voor de badkamer hebben tegenwoordig een heleboel opties. Zo kun je een spiegel voorzien van een sensor, verwarming en heb je de mogelijkheid om het licht in alle kleuren te laten weergeven. Zo creëer je extra sfeer in de badkamer. Bekijk ze hier bijvoorbeeld: https://www.glasbestellen.nl/producten/spiegels-met-verlichting/.

Spiegels met sensor

Je kunt spiegels voor in de badkamer tegenwoordig ook voorzien van een sensor. Er zijn twee mogelijkheden. De touch sensor en de gebaren sensor. Als je kiest voor de touch sensor dan zal er een minuscuul sensor worden ingebouwd in de spiegel. met één druk op de knop zal de verlichting branden. De sensor is ook voorzien van twee kleuren. Wit betekent dat het licht uit is en rood betekent dat de verlichting aan is. Je kan ook gaan voor de gebaren sensor. Zo kun je de verlichting aanzetten zonder een knop te hoeven indrukken. Het enigste wat je hoeft te doen is je hand langs de sensor te bewegen zodat de verlichting aanspringt.

Spiegels met multicolor licht

Kies voor nog meer sfeer door multicolor licht te laten installeren in je spiegel. Dit kan tegen een zeer voordelige meerprijs en daardoor krijg je de optie om iedere kleur in te stellen dat jij wenst. Als je jezelf aan het verzorgen bent kies je natuurlijk voor helder wit maar als je bad ligt kun je misschien zorgen voor een romantische sfeer met gedimd rood licht. Er is ook een programma met een kleurverloop. Je hebt de keuze uit meer dan 64.000 verschillende kleuren. Er wordt ook een afstandbediening meegeleverd zodat je op afstand de kleur kunt veranderen maar ook is het mogelijk om het licht te dimmen.

Verwarmde spiegels

Ook kun je een spiegel aanschaffen waar een verwarming zit ingebouwd. Op deze manier zal de spiegel niet meer beslaan op het moment dat jij aan het douchen bent. Zodra je klaar bent met douchen kun je direct voor de spiegel gaan staan en je eigen opmaken, haar doen of welke routine je ook hebt. Dit scheelt een hoop tijd die je kunt besteden aan leukere dingen.

Related Posts

Leave a Comment