Strakke hoekbank: de basis van een Scandinavische stijl

by admin
0 comment

Met een strakke hoekbank creëer je automatisch een gezellige zithoek in huis, waar je heerlijk kunt ontspannen of samenkomt met vrienden of familie. Een strakke hoekbank past in principe bij elk interieur en dat maakt de bank zo populair. Met een hoekbank in strak design, straalt jouw woonkamer direct die simpele “less is more”, Scandinavische stijl uit die nu zo populair is. Zo is jouw hoekbank niet alleen de plek van gezelligheid en ontspanning, maar ook het item dat jouw woonkamer uniek en stijlvol maakt. Maak het af met de juiste woonaccessoires en jouw zithoek ziet er binnen een handomdraai uit als een foto uit je favoriete woonmagazine.

De hoekbank als centrum van de woonkamer

Een hoekbank biedt de perfecte mogelijkheden voor ontspanning in jouw woonkamer. Omdat een hoekbank veel ruimte geeft, kun je er heerlijk met meerdere mensen op ontspannen om bijvoorbeeld een film te kijken of te lezen. Zelfs een kleine hoekbank biedt al meer ruimte dan een normale bank en is dus ook juist in een kleinere woning een uitkomst. Een strakke hoekbank is ook ideaal als “roomdivider,” om jouw zithoek op een natuurlijke manier af te schermen van de rest van de woonkamer of eetruimte. Dit geeft jouw zithoek direct een intieme, gezellige sfeer.

Een hoekbank in strak design voor elk interieur

Een strakke hoekbank past in principe bij elke woonstijl. Heb je een vrij rommelige stijl, met veel accessoires, verschillende kleuren en bij elkaar gezochte meubels? Dan creëer je met een hoekbank in een strak design een punt van rust. Is jouw woonstijl industrieel? Kies dan voor een leren hoekbank die goed past bij gebruik van staal, hout en robuuste meubels. Heb je een moderne stijl en houd je van verschillende kleurvlakken? Dan kun je gaan voor een stoffen hoekbank in een kleur die goed bij de rest van de ruimte past of daar juist uitspringt. Een strakke hoekbank kun je, door juiste keuze van materiaal en kleur, in elk interieur goed inpassen. Hij staat echter het allermooiste in de Scandinavische stijl!

De Ruijtermeubel | De woonwinkel op woonboulevard Cruquius.

Shop the look: Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl die tegenwoordig erg populair is heeft verschillende kenmerken waaronder veel gebruik van hout, veel planten, natuurlijk licht en zachte kleuren vallen. De look kenmerkt zich daarnaast door het gebruik van strakke lijnen: dit is precies waarom de strakke hoekbank zo goed bij deze stijl past. In de Scandinavische stijl zie je niet veel sierlijke details terug. Alles heeft strakke, moderne lijnen en dat is wat de stijl die unieke “cleane” uitstraling geeft. Kleed je hoekbank in een strak design aan met simpele accessoires die de Scandinavische stijl echt afmaken. Denk hierbij aan planten of een simpel schilderij boven de bank. In principe geldt “less is more” maar wees ook niet bang om met zorg een aantal accessoires uit te zoeken die jouw ruimte uniek maken. Kies tot slot voor knus textiel om de bank mee aan te kleden en echt totdat gezellige verzamelpunt in jouw huis te maken. In de Scandinavische stijl zie je geen drukke kussentjes met tierelantijntjes terug, maar simpele dekentjes in zachte kleuren die behalve comfortabel ook functioneel zijn.

Related Posts

Leave a Comment