Verschillende soorten beschuttingen

by admin
0 comment

Wanneer jij een goede schutting wilt voor in jouw tuin is er veel waar je uit kunt kiezen. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten schuttingen. Zo heb je schuttingen van hout, gaas, beton, maar ook zoiets als steenkorven. Waar jij voor kiest is afhankelijk van wat je zelf wilt en wat jij mooi vindt.

Een haag als schutting

Waar ook veel mensen voor kiezen is een kant en klaar haag. Een haag kan erg groot en breed worden wat perfect is als je beschutting wilt hebben. Je hebt veel soorten hagen die geschikt zijn als beschutting. Zo kun je bijvoorbeeld een conifeer gebruiken. Een conifeer is een erg sterke boom die je gemakkelijk kunt bijwerken. Ze kunnen erg groot worden en kunnen veel beschutten als dit nodig is.

Geen haag maar wel groen als beschutting

Wanneer je liever wel echt een schutting hebt, maar deze niet wilt zien. Dan kan het een optie zijn om een houten schutting aan te schaffen en hier klimop tegenaan te laten groeien. Klimop groeit erg snel en kan vaak op een hele mooie manier de schutting verbergen. Het voordeel van een schutting is dat je zeker weet dat deze stevig is. Wanneer je hier klimop tegen op laat groeien zal de stevigheid niet afnemen.

Gaas kan ook een mooie optie zijn

Wanneer je een schutting met gaas aanschaft kun jij hier nog doorheen kijken. Dat kan erg fijn zijn. Stel je hebt een prachtig uitzicht dan is het wel fijn als je dit kan blijven zien, ook als er een schutting moet staan. Er zijn verschillende redenen om een gaas schutting of een normale schutting neer te zetten. Zo kan een schutting handig zijn als jij bijvoorbeeld nog kleine kinderen hebt of een hond. Zij kunnen dan niet zomaar de tuin uitlopen.

Related Posts

Leave a Comment