Waxinelichthouder voor extra sfeer in jouw huis

by admin
0 comment

Staan de koude herfst- en wintermaanden weer voor de deur? Dan gaan we natuurlijk massaal binnenshuis aan het werk. We willen immers toch allen een gezellig huis als we straks onze uren binnen slijten terwijl het buiten koud en regenachtig is. De perfecte manier om ons huis wat extra sfeer te geven, dat is toch wel met de juiste verlichting. Een prachtige lamp naast de bank en niet te vergeten boven de eettafel. De toevoeging van de juiste verlichting kan de sfeer maken of juist breken. Wil jij naast de verlichting je huis nog meer sfeer geven, dan is een Waxinelichthouder de perfecte manier.

Waxinelichthouder combineren

Waxinelichthouder, iets wat in ieder interieur past en ook vaak zeker aanwezig is. Wist jij dat een Waxinelichthouder veel meer is dan alleen een manier om je waxinelichtje op een veilige manier te laten branden? Met een Waxinelichthouder kun jij je interieur een echte boost geven. Doordat ze in allerlei soorten, maten en vorm verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een passende variant die past bij jouw stijl. De trend van het moment zijn de waxinehouders met prent. Vooral met panterprint zijn ze niet meer weg te denken in onze huiskamer. Doordat een Waxinelichthouder vaak relatief klein is, is het juist leuk om een extra speelse touch te geven aan de decoratie op jouw eettafel, salontafel of tv-kast. 

Glazen waxinelichthouders

Waxinelichthouders zijn er in allerlei soorten en materialen. De meest bekende is natuurlijk de glazen waxinelichthouder. Deze zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar en allerlei prachtige prints. Doordat glas een extra sfeerbeleving geeft en ook het licht van de waxinelichtjes doorlaten, zorgen deze voor een extra stukje gezelligheid in jouw huiskamer. Je kunt ze op iedere plek in huis neerzetten, let wel op dat je ze niet in een afgesloten ruimte plaatst zoals een kast met glazen deur. 

De perfecte plek voor jouw interieur

Een dressoir, openkast of tv-kast is bij uitstek geschikt voor een Waxinelichthouder. Daarnaast is het ook gezellig om te kiezen voor een extra stukje sfeer op het toilet. Een manier om deze ruimte sfeervol in te vullen, dat is door te kiezen voor bijvoorbeeld een geurkaars. Kortom, een (glazen) Waxinelichthouder mag dus absoluut niet ontbreken binnen jouw interieur. Ze zorgen niet alleen voor verlichting, maar ook voor net dat stukje extra sfeer en gezelligheid in jouw huis.

Related Posts

Leave a Comment